Добро пожаловать на сайт города Дебальцево | RSS
Меню
Сообщения форума

[ Новые сообщения, Гость ]

Империя рабов?... Советский Союз...
[22:30/02.03.2017]
Кряж Давай поговорим...

О неприятном
[22:11/02.03.2017]
Кряж Всё о событиях в Дебальцево

Мультики
[20:11/22.12.2016]
Milenushka Давай поговорим...

Подарки на новый год
[17:08/21.12.2016]
Milenushka Давай поговорим...

Анекдоты
[23:44/19.12.2016]
Hexasurf Юмор

Советская фантастика
[11:39/18.12.2016]
Milenushka Фильм, фильм, фильм!

Хорошее отечественное кино
[08:23/12.12.2016]
Milenushka Фильм, фильм, фильм!

Детские перлы
[14:53/30.07.2016]
karina84 Юмор

Декупаж
[14:31/27.07.2016]
karina84 Наше творчество

Ремонт компьютеров, ноутбуков, телефонов
[22:10/14.06.2016]
Pavl Компьютерное железо

Признания, пожелания, поздравления
[11:10/16.05.2016]
Патриот Давай поговорим...

фильмы
[20:38/24.04.2016]
Koshevoy Фильм, фильм, фильм!

Новинки и ожидаемые фильмы 2015 г.
[20:37/24.04.2016]
Koshevoy Фильм, фильм, фильм!

Ожидаем...
[20:35/24.04.2016]
Koshevoy Аниме

Рок
[20:35/24.04.2016]
Koshevoy Кладовая меломана

Любимые песни
[20:34/24.04.2016]
Koshevoy Кладовая меломана

Делимся своей любимой музыкой
[20:33/24.04.2016]
Koshevoy Кладовая меломана

Тяжмаш
[20:33/24.04.2016]
Koshevoy Кладовая меломана

Автомобильные новости
[20:31/24.04.2016]
Koshevoy Автомобили

Последние видео

[ Дебальцево-ТВ ]










Главная » 2008 » Март » 25 » Вакцинация грозит нации...
17:57

Вакцинация грозит нации...

За офіційними даними, 30% українських дітей, які йдуть у школу, вже хронічно хворі, до 70% мають якусь патологію. Це свідчить про те, що здоров’я маленьких і, автоматично, дорослих українців невпинно погіршується, тоді як статистика рапортує про великі успіхи у боротьбі з різноманітними захворюваннями, зокрема за допомогою щеплень. Розслідування “Першого відділу” показало, що нас обдурюють, а правду свідомо приховують. І ця правда жахає.

Програма «Перший відділ» з Федором Сидоруком
Назва: ЦЕ НЕ БОЛЯЧЕ

Ф.Сидорук з\к: Богданчику Савченкові п’ять років. Він – особливий хлопчик. У п’ять місяців він раптово захворів. Чому – його мамі Лесі не казали. Лише радили оперуватися. Численні аналізи так і не виявили причини гідроцефалії. Це при тому, що народився Богданчик здоровим і щасливим. Хворим його зробила наша медицина, яка відмовляється відповідати за свій злочин. За словами мами Богданчика Лесі, цей злочин носить назву щеплення. Його у нас роблять практично всім дітям.
Анатолій Печінка, головний інфекціоніст МОЗ
- Щеплення – це велике благо. З іншого боку, це досить серйозна процедура, яку ми чомусь опустили до рівня банальної. Якщо держава бере на себе відповідальність вказувати людині, від чого вона повинна щепитися і як часто, то так само держава повинна брати на себе відповідальність за наслідки цього щеплення.

НАЗВА: ЦЕ НЕ БОЛЯЧЕ

Ф.Сидорук в\к: Суперечки про користь чи шкоду від щеплень не вщухають з початку дев’ятнадцятого століття. Прихильники щеплень наполягають, що тільки завдяки масовій вакцинації вдалося здолати смертельно небезпечні захворювання. Противники вважають це фікцією і стверджують, що імунізація породила нові, ще гірші інфекції. В Україні дискусія набуває особливої актуальності у зв’язку з тим, що, з одного боку, Конституція дозволяє нам не щепитися, а з іншого – держава змушує це робити. Наш вибір має бути свідомий. А для цього ми повинні знати, що нам колють і які це може мати наслідки.
Ф.Сидорук з\к: Торік світ відзначив 210 років від початку вакцинації. Нині нею охопили практично весь світ. Водночас стрімко зростає кількість людей, які від неї відмовляються. За неофіційними даними, в Україні таких до двадцяти п’яти відсотків. Чому? Нам треба проаналізувати три аспекти проблеми: наскільки вакцини безпечні, якісні і ефективні.
Педіатр
- Даже если человек знает много об иммунологии, или о том, как детский организм реагирует на вакцину, он не может сказать всю правду, потому что правда эта насколько страшна, и настолько этих последствий много, результат этих вакцин такой, что некого будет прививать, если родители это узнают.
Ф.Сидорук з\к: За офіційними даними, 30% українських дітей, які йдуть у школу, вже хронічно хворі, до 70% мають якусь патологію. Це свідчить про те, що здоров’я маленьких і, автоматично, дорослих українців невпинно погіршується, тоді як статистика рапортує про великі успіхи у боротьбі з різноманітними захворюваннями, зокрема за допомогою щеплень. Розслідування “Першого відділу” показало, що нас обдурюють, а правду свідомо приховують. І ця правда жахає.
Сергій Крамарєв, головний дитячий інфекціоніст МОЗ
- Як і при призначенні любого лікарського засобу, і при введенні вакцини можуть бути ускладення. Ці ускладення перелічені в інструкції до кожної вакцини. Не тільки лікар повинен знати, які можуть бути ускладення, але і батьки дитини, якій пропонується вакцинація, повинні знати, і лікар повинен ознайомити батьків дитини про можливі побічні наслідки після введення вакцини.
Леся Савченко
- Мы пришли в поликлинику, нам сказали, что нужно сделать прививку. Сделали. Никто не говорил, что после этой прививки могут быть какие-то отклонения. (Плаче).
Ф.Сидорук з\к: На сьогоднішній день кожна українська дитина отримує до двадцяти щеплень від різноманітних хвороб. Підвищення температури вище 39 градусів, анафілактичний шок, гіпертонія, артрити, безперервний пронизливий крик тривалістю від 3-х годин і більше, втрата свідомості, судоми, менінгіти, гострий в’ялий параліч, поверхневі виразки – це не список симптомів якого-небудь інфекційного захворювання, а перелік поствакцинальних ускладнень з наказу номер сорок вісім Міністерства охорони здоров’я України. Це – те, що повинна знати кожна мама перед тим, як дозволити робити дитині чергове щеплення. Вона також повинна знати, що у переважній більшості випадків такі ускладнення будуть пояснювати чим завгодно, тільки не щепленням. Прямого зв’язку між погіршенням стану дитини і уколом, який їй зробили напередодні, ви ніколи не доведете. Бо це не потрібно нашій системі охорони здоров’я і виробникам вакцин, які отримують колосальні прибутки.
Леся Савченко
- В один прекрасный момент ребенок истерически кричит, кричит постоянно, после консультации в поликлинике нам сказали, что возможно режутся зубы. И мы в течении 2-3 недель усиленно мазали десна, успокаивали себя, что это зубы. Многие говорили, что надо перетерпеть, это очень болезненный процесс. Мы тогда даже не догадывались, что это прививка. Мы искали проблемы абсолютно в другом месте. Все говорили: “может это ушиб, может родовые какие-то проблемы”. Но родовых не было, так как ребенок родился абсолютно здоровым.
Ф.Сидорук з\к: Нездоровим Богданчик став після другого введення вакцини АКДП – проти кашлюку, дифтерії і правцю. З тієї миті життя Богданчика, його батьків і всіх його рідних, змінилося назавжди.
В’ячеслав Костилєв, президент ГО «Ліга захисту громадянських прав»
- В США за три года, такая статистика, зафиксировано 54 тыс осложнений от прививок. 54 тыс. в США, с ихним высочайшим уровнем медицины, там, где следят за инструкциями по хранению, система холода, холодовый ланцюг так называемый, где высшего качества вакцины, не так как нам сливают третьесортные в нашу страну, у них 54 тыс. У нас за такой же период 119 штук осложнений зафиксировано.
Анатолій Печінка, головний інфекціоніст МОЗ
- Реєструють, як правило, тільки самі важкі ускладення. Такі, від яких уже нема куди діватися.
Ф.Сидорук з\к: За вакцинацію населення у нас відповідає санітарно-епідеміологічна служба. Саме від неї ми дізнаємося про кількість поствакцинальних ускладнень. Між тим, в українській медицині давно визрів конфлікт між санепідемкою і практикуючими лікарями, які невдоволені тиском органу, який вони називають не інакше, як Цербером медицини. Причина конфлікту проста – практикуючі лікарі зацікавлені відображати реальну картину, санепідемка – приховувати її. Щоб не отримати по голові. Бо усе має бути в нормі і не виходити за межі дозволеного.
В’ячеслав Костилєв, президент ГО «Ліга захисту громадянських прав»
- Любое ЧП документально задокументированное, как следствие – в большинстве случаев это снятие с должности главврача. Вот вам и цепочка, при которой всё покрывается на месте мраком. Но если ты врач, ты обязательно находишься в этой системе. Поэтому статистики как таковой у нас нет.
Ф.Сидорук з\к: Що таке щеплення? У ваш організм вводять послабленого або мертвого збудника хвороби. Організм автоматично виробляє проти нього антитіла. Відповідно, коли ви зіткнетеся з реальною інфекцією, то будете готові їй протистояти. Але це не вся правда.
Ф.Сидорук в\к: Коли ви купуєте в аптеці ліки, то обов’язково читаєте вкладиш – що в таблетці чи флакончику, які можливі побічні дії, чи можна цей препарат вживати разом з іншими тощо. Хто з вас бачив такий вкладиш до вакцин, які вводять нашим дітям? Ми розкажемо вам, що в них є.
Ф.Сидорук з\к: Одразу після народження немовляті роблять щеплення від гепатиту «Б», яке запровадили кілька років тому. Суперечки навколо необхідності колоти цю вакцину на такому ранньому етапі життя дитини точаться досі.
Анатолій Печінка, головний інфекціоніст МОЗ
- Я абсолютно не розумію, до мене це досі не доходить, навіщо щепити в пологовому будинку малесеньких діток-немовлят проти гепатиту Б. Вже в пологовому будинку, негайно після пологів. Цього я не розумію. Я розумію, що може бути група ризику, невеличка, так звана, від матерів, які хворіють на хронічний гепатит Б.
Педіатр
- Эта опасна вакцина тем, что она генетически модифицирована, рекомедантная. Никто и никогда не изучал ни в эксперименте, ни на лабораторных животных или на культуре клеток, и вообще человечество не знает, как реагировать на генетический материал.
Ф.Сидорук з\к: Далі йде сумнозвісна вакцина БЦЖ. Її ще часто називають антитуберкульозною. Про «ефективність» цієї вакцини свідчить епідемія туберкульозу в нашій країні. Торік рівень захворюваності в Україні становив вісімдесят дві людини на десять тисяч населення, тоді як епідеміологічний поріг – п’ятдесят.
Анатолій Печінка, головний інфекціоніст МОЗ
- БЦЖ попереджує захворюваність у дітей тільки від десемінованих форм і ураження нервової системи. У дорослих профілактичного ефекту не виявляється.
Ф.Сидорук з\к: Серед негативних наслідків, які зафіксували в дітей після цього щеплення – це бронхіальна астма і хвороби дихальних шляхів. На відміну від більшості вакцин, вакцину БЦЖ виробляють у нас – на заводі в Харкові. Так само, як і матеріал для так званої проби Манту, коли за допомогою введення речовини під назвою туберкулін у дітей начебто виявляють схильність до туберкульозу. Така проба значно дешевша за інші методи виявлення збудника. Та наскільки вона ефективна?
Педіатр
- Не всегда положительный результат – большая папула, свидетельствует о наличии у человека туберкулеза. Это только свидетельствует, что у него есть чувствительность повышеная к туберкулиновому белку. И к тем компонентам, которые входят в эту ампулу. А так же точно, как отрицательная проба не гарантирует у человека отсутствия туберкулеза.
Ф.Сидорук з\к: Недавні скандали навколо проби Манту, коли сотні дітей в різних куточках України неадекватно реагували на так званий безпечний препарат, ніяк не вплинули на його виробництво. А високоповажна комісія ошелешила Україну і світ висновками, які здивували навіть досвідчених інфекціоністів.
Сергій Крамарєв, головний дитячий інфекціоніст МОЗ
- Якщо говорити за офіційними даними, то начебто цей туберкулін, який входить до манту, був нормальний, і начебто комісія перевіряла і виявила, що все було нормально. Але все одно реакція була, і з чимось вона була пов”язана. Але я, на жаль, особисто не можу сказати, що було. Офіційну версію ви напевне знаєте, що можливо це робилося на фоні захворювання дітей якимись там гострими респіраторно-вірусними інфекціями чи іншими інфекціями. По-друге, коли ці діти обстежувалися в лікарні ОХМАТДИТ, майже у кожної дитини були виявлені різні хронічні захворювання. Ну а неофіційно я ж не можу сказати. Те, що не доведено, я сказати не можу.
Ф.Сидорук з\к: Звичайно ж, винними виявилися самі діти ї їхні батьки. Згадана неофіційна версія пов’язана з деякими компонентами препарату і умовами його виробництва. Чому вона так і залишилася неофіційною, розповіли Вікторові, якого часто можна побачити на київському книжковому ринку на Петрівці. Він рекламує тут книжку, присвячену проблемі вакцинації. Майже щодня до нього підходять люди, які діляться своїми бідами.
Віктор Прокопович, противник вакцинації
- Помните, в начале лета было в трёх областях Украины на Манту. Подошла ко мне тоже женщина – такая, далеко ещё до старости. И она говорит: вот мы пытались разобраться. Она ж увидела нас, подходит и говорит: не получается. Потому что след отсюда тянется в Верховную Раду. След тянется на завод туберкулин, который в Харькове…
Ф.Сидорук з\к: У приватних розмовах кілька фахівців підтвердили нам ім’я людини, яка контролює завод. Це жінка, депутат Верховної Ради від Партії регіонів. Дуже впливова і владна людина. З недоторканних. Чи не тому комісія не акцентувала увагу на тому, що до вітчизняної проби на реакцію Манту входять: фенол, який отруює всі клітини організму і формальдегід – канцероген, який може спричиняти онкологічні захворювання? Ці ж речовини є у вакцині АКДП, яку вкололи Богданчику, і вакцині КПК (проти кору, краснухи і паротиту).
Педіатр
- Больше всего вот родители чего пугаются, спрашивают о вакцине АКДС, которая призвана защищать от коклюша, дифтерии и столбняка. В этот коктейль прививочный еще добавлена гимофильная палочка. Против гемофильной инфекции. И один из свежих примеров – ребенок получил прививку в поликлинике. Медсестра через полчаса позвонила, всё ли нормально, к вечеру ребенок попадает в реанимацию, впадает в кому и умирает. Потом тоже на АКДС, ребенок получает АКДС и засыпает на 14 суток. А скорая приезжает и говорит: “вы знаете, это такая прививка, что вы ещё легко отделались”.
Ф.Сидорук з\к: Але найгірша хімічна речовина, яку можна знайти у більшості наших вакцин – це так званий мертиолят, тобто органічне з’єднання ртуті, набагато токсичніше за саму ртуть… Згадайте, що кажуть, коли розбився градусник з ртуттю – тікайте і викликайте фахівців. Вам розповідали про це в лікарні, коли питали дозволу робити щеплення вашій дитині? Якщо взагалі питали. А розповідали про те, що в більшості цивілізованих країн вакцини з мертиолятом заборонені? Чи про те, що живі віруси, які вводять в організм дитини, вирощують на клітинах курячих ембріонів та людських абортованих плодів? Чи те, що щеплення пов’язують з такою невиліковною хворобою, як аутизм? Навряд чи.
Педіатр
- Западные страны, изучив динамику аутизма, они пришли к выводу, что удаляя мертиолят из прививок детских, автоматически корелировали это с тем, что снижалась заболеваемость на аутизм, который невозможно лечить сейчас, радикально излечить человека.
Ф.Сидорук з\к: Фахівці переконують, що кількість отруйних речовин, яка закладається в дозу, несуттєва для людини. Водночас вони визнають, що кожен людський організм реагує на будь-який зовнішній подразник по-різному. Тим більше збудник внутрішній. У нас усе просто – прищепили, а тоді дивляться, чи нічого не станеться. А якщо станеться за тиждень, за місяць, за рік, за десять років? Ми не винні і з щепленням це не пов’язано. А навіть якщо це сталося негайно – це ваші проблеми. А про всяк випадок ми підстрахуємося. Так сталося з Лесею Савченко, коли вона пішла в свою поліклініку. У неї попросили медичну карту. Назад вона її отримала в іншому вигляді – з додатковими записами про відсутність постваккцинальних ускладнень і печатками завідувачки, яких раніше не було. Окремі аркуші вирвали – наприклад, з календарем щеплень.
Леся Савченко
- На тот момент я еще слепо верила, что врач – это тот человек, который отвечает за то, что он говорит, и за те лекарства, которые он приписывает. Но когда в нашей карточке начали появляться записи, когда я начала вслух озвучивать, что я думаю, что это прививка - всегда было молчание. Никто даже не опроверг.
Ф.Сидорук з\к: Після численних аналізів і безперервних ходінь по муках в Україні підозри батьків Богданчика підтвердили в Москві. І там же йому допомогли.
Леся Савченко
- В Бурденко они сказали, что, возможно, действительно это прививка. Потому что другого объяснения нет. Это провокация была, если были малейшие отклонения, то детский организм в состоянии перерасти. При правильном лечении, без стимуляции прививок он в состоянии перерасти. И восстановиться. Но так как была сделана прививка, она простимулировала огромный рост.
Ф.Сидорук з\к: Передбачити реакцію людського організму на щеплення можливо. Наприклад, алергію на курячий білок, який входить до складу багатьох вакцин. У розвинених країнах кожна людина має вакцинальний паспорт. Дитину не щеплять до певного віку, а перед кожною вакцинацією перевіряють на можливі негативні наслідки. У нас теж є дитячі алергологи, які цим займаються, тільки от наскільки поширена ця практика? Крім того, у цивілізованому світі існує чітка система відповідальності за поствакцинальні ускладнення, і несе її виробник вакцин, якому багатомільйонні позови ні до чого. У нас крайнім можуть зробити лікаря, який, щоб уникнути цього, спробує все приховати.
Педіатр
- Единственный человек, который может это отследить – это педиатр. Он насколько завален этой работой бумажной, в том числе и отчетами в санепидемстанцию, которые приходят и останавливается в лечебном учреждении жизнь, в любом, просто парализуют деятельность. Потому что все работают только на санепидемстанцию. И стараются, чтобы документация была просто в идеальном виде. Это лишний повод для того, чтобы этого человека, репрессивные меры к нему применить в даном случае, медицинского работника.
Ф.Сидорук з\к: Але і це ще не все. Факт, який не заперечують лікарі, робить ситуацію ще безглуздішою. Зате зрозумілою з погляду комерції. Ті численні вакцини, які нам безперервно вводять, не виконують свого призначення – вони не гарантують нам декларованого імунітету від інфекційних хвороб. Як визнають фахівці, максимальний термін дії вакцин – п’ять-сім років. І все. Таким чином, дитячі хвороби, які легко переносяться у молодшому віці, пересуваються на пізніший термін, коли вони стають вкрай небезпечними. Так було у випадку з недавнім спалахом кору. Нові хворі люди – нові прибутки виробників ліків.
Анатолій Печінка, головний інфекціоніст МОЗ
- Бажаємо ми цього чи не бажаємо, вакцин, які б давали пожиттєвий імунітет, не існує. Я, наприклад, прихильник того, щоб на інфекційні хвороби не хворіли, на так звані дитячі інфекції, крім дифтерії, не хворіли маленькі діти, але вони перехворівали і отримували десь у підлітковому віці і отримували б пожиттєвий імунітет. Мені здається, так краще. Якщо вважається, що так не можна і ми мусимо захищати, значить, треба захищати все життя.
Ф.Сидорук з\к: Якщо ви знаєте про шкідливі речовини у вакцинах, про можливі негативні наслідки щеплень, про брехливу статистику і те, що у разі проблем вам ніхто не допоможе, і не дозволите робити дитині вакинацію, починається таке! Перед вами покладуть два папірці. Якщо ви розпишетеся на одному – ви все ж таки згодні на щеплення. Помітьте, крім вашого, інших підписів там не буде. Якщо ви відмовитеся, то в присутності двох свідків підпишете інший – що тимчасово відмовляєтеся. Відтепер ваша дитина – ізгой. Її не візьмуть ані в садок, ані в школу. Хоча де логіка? Чим не щеплена дитина може загрожувати дітям щепленим? Тому такі батьки викручуються інакше – просто купують собі позначки і довідки.
Анатолій Печінка, головний інфекціоніст МОЗ
- Коли я вихожу з поняття, що саме головне, що повинен зробити лікар – це не нашкодити, ось чому я вважаю, що спершу треба вирішити з певним, невеликою кількістю самих основних, самих необхідних щеплень, які, які проводяться проти захворювань, які небезпечні для життя людини, які можуть поширюватися епідемічно, проводити ці щеплення і ревакцинацію регулярно і не тільки серед дітей, а й серед дорослих. І лише потім починати обережно вводити якісь нові, вірніше, щеплення проти інших інфекційних хвороб. По одному. І дивитися, як на це реагує, в першу чергу, дитяче населення.
Ф.Сидорук з\к: А тим часом наше Міністерство охорони здоров’я готує нам нові сюрпризи. Наказ номер сімсот тридцять вісім фактично почав підготовку до запровадження нової вакцини – від гепатиту А. Перші експерименти проводять у Києві. Серед основних завдань – «дати рекомендації з вакцинації проти гепатиту А». За нашими даними, установки про кількість суб’єктів для експерименту вже спустили в кожну київську поліклініку – знайти добровольців. Серед них будуть діти. Звичайно ж, за згодою батьків. Як у нас її отримують, ми вже знаємо. «Так треба» і «Це не боляче». Як було треба і не було боляче Богданчику Савченку, який після щеплення АКДП кричав кілька тижнів і залишився інвіалідом на все життя.
Леся Савченко
- Педиатр даже не здоровается, когда нас встречает. Мы уже больше полугода, если не год, нам никто не звонит, не приглашает, нас никто не смотрел, нас никто не видит. Периодически проходим реабилитацию в Трускавце, и все выписки я вклеиваю в книжку.
Ф.Сидорук в\к: Україна хоче називатися цивілізованою державою. Один з головних показників рівня розвитку країни – здоров’я її громадян. У нас воно просто відсутнє. Вакцини як спосіб боротьби з інфекційними захворюваннями викликають дедалі більше питань, а тому кожен, кому їх роблять, має право знати про їхні склад і наслідки. І робити свідомий вибір.

Источник

Категория: Общие новости. | Просмотров: 2165
Всего комментариев: 0
omForm">
avatar
Форма входа
Логин:
Пароль:
Объявления

[ Все объявления ]



Следите за новостями
Кто online
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ссылки
Дебальцево онлайн © 2024 Ваши вопросы и предложения Правила, условия